jackuc Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam przeglądam instrukcję i natknąłem się na zapis, że w wersjach 16V zabronione jest używanie łańcuchów. O co chodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ciekawa sprawa, ale kojarzy mi sie to z wyciaganiem kasy. Zeby isc do nich, a w salonie nam sprzedza lancuchy do 16V w specjalnej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 hahaha... dobre.. a ja mam wersję do Diesla jakby ktoś chciał .. ale moc nie większa niż 90KM, bo się zrywają :-P :-P :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi