Danielossss Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 "Przy manewrowaniu autem (nie moim w dodatku, megane 1,4 z 2000 roku) zablokowała się skrzynia biegów. Zatrzymała się na jedynce i w żaden sposób nie da się jej ruszyć." Ja mam często to samo, ale wtedy gaszę samochód, biorę kluczyki i zdejmuję bolca blokady skrzyni biegów. Bez manewrowania oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 nieladnie tak sie nasmiewac z kolegi ze to pierwszy raz to wybaczam i tym razem nie bedzie warn'a :) i szczerze mnie tez sie to czasem zdarza... ale na wstecznym ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Mi tez Powinna byc kontrolka na desce i pokazywac stan blokady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ze to pierwszy raz to wybaczam i tym razem nie bedzie warn'a i szczerze mnie tez sie to czasem zdarza... ale na wstecznym ;P A to bardzo przepraszam za zły wybór grupy tematowej w jakiej umieściłem post. Widocznie nie rozróżniam OfftopicFun od Tech. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ale aleeeee nikt nie mowi o zlym dziale milo ze wylapales ten smaczek :) to tak jak ŁapuCapu na C+ telewizja smieje sie z telewizji. I ZDROWO! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi