Alerin Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wiele części pasuje od 1.5 do 1.9 więc nie ma problemu. Sam kupuje części do 1.5 w sklepie jak nie ma do 1.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pojemność nie ma znaczenia. Znaczenie ma wyposażenie skrzynki N1, N2 czy N3. Najlepsza zawsze jest skrzynka z wyposażeniem N3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alerin Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Bo skrzynka N3 ma wszystko już w sobie wbudowane, aczkolwiek są też N4 które bardzo ciężko dostać... Sam ją mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikM Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Oki. Dzięki wielkie zamówiłem, dam znać jak poszło. Dodano: 12 kwi 2015 - 15:21 Ok, podłączony, działa, wywala mi tylko błąd wtrysku ale to już było wcześniej. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi