maaaaks Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Witam, Posiadam następujący problem. Posypała się w moje Reni (2.0 8v 97') skrzynia biegów. Regenerować nie chcę. Chcę kupić nową skrzynie. Problem polega na tym, że nie posiadam tej tabliczki z numerem skrzyni i ilościa przełożeń i nie wiem jakiej skrzyni szukać w ogóle. Dzwoniłem do serwisu Renault i po numerze nadwozia też nie mogą dojść jaka tam była skrzynia. Z tąd Stąd pytanie do Was Panowie czy nie macie jakiegoś pomysłu z kąd skąd mogę się dowiedzieć jakiej skrzyni szukam? Pozdrawiam. Edytowane 11 Maja 2014 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 po numerze nadwozia też nie mogą dojść jaka tam była skrzynia Bzdura!Nr masz pod spodem skrzyni na wysokości korka wlewu oleju, pisałem o tym nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi