Budzik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 problem polaga na tym ze uruchamiajac silnik po dłuzszym postoju ,jak jest zimny, wchodzi na obroty 1500obr.-ssanie,po nacisnieciu i puszczeniu pedału przyspieszenia zaczyna pływac na obrotach w zakresie 1500-750obr ,do momentu az osiagnie nieznaczna temperature puzniej objawy ustepuja .wszelkie warsztaty nie moga dac sobie rady z tym problemem nawet serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 silniczek krokowy sprawny? wyregulowany? styki oczysczone? podpinales inny komputer z innego blizniaczego silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martocho Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Sprawdz przewody podciśnienia , miałem coś takiego w jednej z meganek (niewidoczne gołym okiem ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 silniczek krokowy sprawny? wyregulowany? styki oczysczone? podpinales inny komputer z innego blizniaczego silnika? silnik krokowy został wymieniony na sprawny, a problem nadal sie występuje, jest wyregulowany....a jak podpiąć inny komputer z bliźniaczego silnika =================================================== Sprawdz przewody podciśnienia , miałem coś takiego w jednej z meganek (niewidoczne gołym okiem ) . gdzie znajdują się przewody podciśnienia :) PS: Dzięki za porady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martocho Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Sprawdz wszystkie przewody gumowe , plastykowe które idą od kolektora ssącego ale nie tylko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a jak podpiąć inny komputer z bliźniaczego silnika wyjac z innego, wpiac do swojego, odpalic silnik. tylko nie wiem jak tam z immodebilajzerem sprawy :/ to by musialo aso zrobic. chyba nie tedy droga. martocho, "przewody podciśnienia" czyli chodzi o odme silnika, tak? (temat kojarze ale jakby ktos mnie oswiecil na co to to chetnie poczytam :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi