kroliq Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Moje wycieczki po internecie zaprowadziły mnie ostatnio na stronkę z opiniami o kierowcach (na podstawie numeru rejestracyjnego auta). Strona Nic o sobie nie znalazłem, ale może ktoś z Was znajdzie na swój temat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Trolowanie i tyle, odważni, bo niby anonimowi i napisać można wszystko. Zasadnicze pytanie czy te w wpisy są w 100% prawdziwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Koliq - jak chcesz mogę coś o Tobie napisać :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Komuś się bardzo nudzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroliq Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Lukwisz dzięki, ale nie mam parcia na szkło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto99 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 zamysł dobry ale przecież co za sztuka napisać coś fałszywego a takich trolli nie mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi