RAF77 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Mam zapytanie odnośnie Scenica rok 98. Czy pokrętła regulacji wysokości świateł i natężenia podświetlenia (z lewej strony kierownicy) są podświetlane bo nie jestem pewien?? Z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Columb Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 regulacji wysokosci swiatel tak na 100% zarowka taka jak podswietlenie licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAF77 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 No to muszę się za to zabrać bo u mnie jest ciemno. :-( A jakiego rodzaju jest tam żarówka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 A jakiego rodzaju jest tam żarówka ?? Jest to bezcokołowa, 1,2W. Pytaj o żarówki do licznika np: malucha. Koszt +/- 1 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAF77 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaróweczka juz wymieniona. Tak dla informacji na przyszłość. To jest tam tylko jedna żarówka podświetlająca regulacje światłami. U mnie była taka w fioletowej oprawce firmy Osram od spodu opisana 12V.36 ja założyłem też firmy Osram kolor niebieski opis 12V1.2 czyli moc 1,2 W a tamta chyba była na 0.36 W (tak przypuszczam), ale nie wiem czy to była oryginalan czy już wymieniana. Wymieniona żaróweczka w mniejszym stopniu reaguje na ściemnianie podświetlenia, chyab jest za dużej mocy tak podejrzewam. Dzięki za podpowiedzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Wymieniona żaróweczka w mniejszym stopniu reaguje na ściemnianie podświetlenia, chyba jest za dużej mocy tak podejrzewam. Z tego co pamiętam (jak to rozbierałem) to ona wcale nie powinna reagować na zmianę pozycji potencjometru, chyba jest podłączona bezpośrednio pod "12V" a nie przez potencjometr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi