gres Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam Czy da się w wersji authentic (prosty wyswietlacz) zmienić język, ustawienia tylnej wycieraczji, włączyć światła dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jaki masz wyświetlacz TFT czy taki jak w Scenic II ? Scenic III przed liftem nie miał świateł dziennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Niestety nie mam licznika TFT tylko zwykły. Nie chodzi mmi jednak o światła dzienne osobne, a o funkcje świateł dziennych, którą można włączyć aby światła mijania zapalały się same. Nawet w aucie przed liftem można to włączyć samemu jeśli posiada się wyświetlacz TFT, ale jak to zrobić przy zwykłym wyświetlaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tylko clip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 OK. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ja bym wywalił ten zegar na ładny TFT :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja też, ale jak? To chyba nie jest proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Bez jaj proste :D Zakup licznika od 100 - 350 zł + ewentualnie plastików wokół licznika jak nie pasują 120 zł ( nie miałem w ręku takiego licznika ), przełącznik menu 40 zł , ja to bym od razu o navi się pokusił - 250-400 zł, trochę wiązki - do 100 zł Wymiana licznika, dopasować przebieg do aktualnego, zrobić konfiguracje licznika do auta i cieszyć się ładnym licznikiem A stary zawsze można wystawić na allegro I wszystko do zrobienia u mnie Tu ładny licznik plus navi w dobrej cenie http://allegro.pl/licznik-lcd-gps-navi-renault-scenic-iii-09-13r-i4339006686.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Sporo kasy za ładny licznik i potencjalne kłopoty jak tu: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2263463.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Zobacz kiedy to było i na ostatni post i kto go napisał Koszty realne 150 licznik 50 przełącznik 50 kabelkologia 80 plastiki jak nie będą pasowały 100 - 200 zł robociznę wymiane programowanie Wychodzi około 500 zł Stary licznik na allegro za 120-150 zł Mamy koszty na poziomie 400 zł Edytowane 18 Czerwca 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 No fakt. 400 ale jeszce mam rozrząd 850 olej 200 filtry 100 kolo zapasowe 300 opony 2 letnie i 4 zimowe wakacje B) i jeszcze niewiadomo co, więc narazie zostanę przy starym bo wydatków nie brakuje. Dziękuję jednak za szczegółowe informacje. Może w przyszłym roku bedzie mniej wydatków to się pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Tu ciekawy przyklad wersji authentic, a zegar kolorowy http://otomoto.pl/renault-scenic-C33481411.html . Ale pewnie to fabrycznie takie pod zamówienie było. Ja np. mam wszystkie folele z wyższej wersji (regulacja lędźwi, stoliki dla dzieci i podnoszony i łamany fotel pasażera). A tak przy okazji ile wg Ciebie kosztowała by zmiana klimy na klimatronica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Wiązka - 150 zł , Panel 100 zł, nagrzewnica kompletna 300 zł ,czujnik temp 60 zł ,wymiana nagrzewnicy i okablowania 300 zł, programowanie konfiguracja do 200 zł Należy przyjąć 1000 - 1200 zł Edytowane 3 Lipca 2014 przez cinas_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gres Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ups- to nie mało. Ciekawe ile kosztuje dopłata do climatronica w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi