Adam_89 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jak w temacie, chętnie kupie Megane I ph II z silnikiem 1.8 16V 115 KM, nie mogę znaleść żadnej oferty. Czy modele z takimi silnikami były puszczane na polski rynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 O, proszę: klik. Tyle że to na 99% 1.6 16V po swapie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kici1334 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Akurat to auto użytkownika Torek z forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tutaj jest taki, który kolege interesuje: http://otomoto.pl/renault-megane-1800-115km-sedan-serwisowany-C33400855.html W Polsce też sprzedawali Meganki I ph II z silnikiem 1.8 (specjalnie zerknąłem do katalogu z 2002 roku Auto Świata) chociaż przypuszczam, że z uwagi na cenę w marnych ilościach. Także przygotuj się raczej na to, że ewentualne oferty, które się pojawią będą dotyczyły raczej aut sprowadzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_89 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dzięki koledzy za odpowiedź, ale bardziej interesuje mnie wersja hatchback z tym silnikiem. Dlatego nie znalazłem oferty powyżej, jeżeli ktoś wie o takim samochodzie to chętnie się zapoznam z ofertą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi