topol Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam ostatnio zauważyłem że nie mam pewnej rury która doprowadza powietrze do filtra (zaznaczyłem na fotce) mogła kiedyś gdzieś zostać np u mechanika?? , czy może ma ktoś taką na zbyciu lub na sprzedaż bądź wie może gdzie mogę coś takiego dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekok Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 zmierz srednice tej rury, czy tam otworu przy wlocie do filtra powietrza i idz do sklepu motoryzacyjnego, tam beda mieli tyle ze nie takie jak na zdjeciu materialowe, ale aluminiowe albo kartonowo aluminiowe, ostatnio kupowalem o srednicy 60 to zaplacilem 15 zlotych, a potem to juz tylko pare minut z wymiana pod blokiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 a mogę prosić kogoś aby ktoś zrobił zdjęcie tej rury i zmierzył ja jakie ma średnicę po jedne j i drugiej strony i jaka długość , bardzo mi na tym zależy, wiec czekam na fotki - [email protected] z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 W moim 1.4 8V wymieniłem na aluminiowo kartonową. Miała średnicę 70mm. Długość jest mniej ważna, bo ta rura jest jak harmonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi