paweldudkiewicz Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Hej. Mam problem ze swoją meganką 1.6 z 1996. Ostatnio miałem tylnej prawj lampie choinke, wszystkie swiatła migały. Był problm z masą, ale jt ju zwszystko ok. Ale po tym jak kręciłem przy światłach samochód mi nie odpalił. Rozrusznik kreci, świece też są ok. Nie wiem co jest??? Może coś z paliwem - nie dochodzi ????? NIE WIEM . POMOCY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 a sprawdziłeś cokolwiek? (bezpieczniki, naładowałeś dla pewności aku no i najważniejsze jak sie zachowuje kontrolka od immo) to tak na początek. Poszukaj też na forum bo troszkę przypadków już było i te które wymieniłem są na bank opisane. Jeszcze weź pod uwagę pompkę paliwa czy po przekręceniu kulczyka ją słychać. i czy jak kręcisz rozrusznikiem to czy podaje paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldudkiewicz Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Tak sprawdzałemm bezpieczniki - są ok. Akumulator jest naładowany , - dobrze kręci przy zapalaniu. Po zapaleniu samochodu działa on 2 lub 5 sekund, a gdy dodam gazu, natychmiast gaśnie. Przy kolejnej próbie (6) wogóle nie odpalił. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi