Adasko88 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Chciałbym kupić "konkretne" dobrej jakości dywaniki do Laguny. Co polecacie? Welur odpada, chyba że macie jakieś naprawdę dobre, sprawdzone. Szukałem gumowych firmy "PETEX" ale niestety znalazłem tylko do Laguny II. Pozdrawiam i oczekuję jakiś konkretnych podpowiedzi z linkami. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Adasko88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Szukałem gumowych firmy "PETEX" ale niestety znalazłem tylko do Laguny I. Ale zgodnie z tematem to takowych właśnie szukasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasko88 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Orientuje sie ktoś, gdzie takowe znaleźć ? Może inne firmy polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GH_Stargard Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja mam założone uniwersalne ze Stargumu i są OK. Dodano: 28 sie 2014 - 18:42 proszę: Nie reklamujemy obcych firm (link) bez zgody Administratora - Prezes Edytowane 1 Września 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reade11 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja właśnie kupiłam z firmy Rezaw-plast i też jestem zadowolona. Nie reklamujemy obcych firm (link) bez zgody Administratora - Prezes Edytowane 1 Września 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi