rafcio8306 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Panowie i Panie jeśli są:) na wstępie chciałbym przeprosić za moje głupoty które tu napisze ale jestem "świeżak" tutaj i jeszcze nie rozkminiłem co i jak:( Mam do was takie pytanie niedawno nabyłem meganke 2001 rok 1,6 16v 107 koników i od samego początku tankując samochód zajmuje mi to wieeelleee czasu bo pistolet cały czas mi odbija i leje po pare groszy aż zatankuje tyle ile chce, nie mówcie mi o złym włożeniu pistoletu i takie tam pierdoły tylko konkretnie co moge rozłupać i posprawdzać aby to dziadostwo naprawić???:) bardzo proszę o porady i jakieś podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 http://megane.com.pl/topic/13456-wlew-paliwa-i-tankowanie/page__view__findpost__p__108783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi