Almabra Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam szukam sprawdzonego warsztatu lub kogoś z clipem z Rudy Slaskiej lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Marek działa w Mysłowicach: http://megane.com.pl/user/26326-marek-07/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juniorksg Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Polecam Marka. Byłem u niego z moją Megi - szybko, sprawnie i tanio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dzięki wszystkim za polecenie i ciepłe słowa. Autorowi tematu podsyłam kontakt na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi