andrzej87 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Witam, chodzi mi ostatnio po głowie myjka ciśnieniowa tak do 1500 PLN. Nie będzie używana często - raz na jakiś czas chcę umyć Szczeniaka :D Jakieś pomysły? Edytowane 16 Lipca 2014 przez andrzej87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 To za tą kasę kupisz już prawie profeskę ;) W Lidlu teraz jest jakaś promocja ;) Na raz na jakiś czas szkoda tyle kasy dawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej87 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 W Lidlu powiadasz? O kurczę po pracy podjadę :) Pytanie tylko, czy w Lidlu nie sprzedają jakiejś "no - name" myjki. Ja ogólnie myślałem o czymś takim: http://www.myjki.net/k-4-standard-myjka-wysokocisnieniowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Jeżeli chcesz karchera to serię HD bo te wszystkie poniżej to zwykłe plastikowe zabawki na, które nie warto wydawać więcej jak ok. 600 złotych. Różnią się głównie opakowaniem i stylizacją ewentualnie dodatkową dyszą. od siebie polecałbym coś w tą stronę: http://allegro.pl/myjka-cisnieniowa-pompa-alum-nilfisk-c125-auto2013-i4402056453.html podjedź sobie do castoramy bo czasami można kupić tam coś tego producenta. Jeżeli kupisz karchera to lanca vario-power nie wytrzyma dłużej jak rok do dwóch lat przy sporadycznym użytkowaniu( mówię na podstawie dwóch sztuk). Kolejna rzecz to gwarancja, Nilfisk 5 lat, karcher 2 lata z zastrzeżeniem, że jeżeli myjka będzie zanieczyszczona to nie uznają Ci gwarancji: dostarczenia urządzenia brudnego. Taki jest wpis w gwarancji. Przecież to jest jakieś chore jak można wymagać aby myjka była idealnie czysta skoro pracuje w takich a nie innych warunkach. Poczytaj sobie opinie na temat serwisu karchera. Edytowane 14 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 polecam tą z lidla, do użytku domowego spokojnie wystarcza, moja ma dwa lata i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Myjka ciśnieniowa powinna mieć metalową pompę, w tej Karchera K4 nie mogę się doczytać w opisie jaka jest pompa. Miałem poprzednią myjkę Karchera z plastikową pompą. Pompa pękła a jej wymiana miała kosztować tyle co nowa myjka. Myjka leży uszkodzona, następną kupiłem Makity z metalową pompą (ok.800zł). Wszystkie tańsze myjki są "jednorazowe", w razie awarii po gwarancji do wyrzucenia. Edytowane 14 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Zwykle nie pęka pompa a sama głowica. Serie od k2-k5 mają plastik, ale aluminium zdarza się już od k4. Wszystko zależy od danego modelu. Edytowane 14 Lipca 2014 przez Spike96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi