Skocz do zawartości

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Powrót do oryginalnego radia Philips

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

W moim samochodzie (Renault Megane I Coupe 2002) zostało fabrycznie zainstalowane oryginalne radio Philips, które było podłączone pod pilota przy kierownicy i wyświetlacz z RDSem. 2 lata temu zmieniałem radio i kupiłem specjalny adapter, dzięki któremu mogłem sterować nim za pomocą fabrycznego pilota.

Teraz chciałbym wrócić do fabrycznego radia jednak po wprowadzonych wcześniej zmianach zostały usunięte wtyczki do podłączenia radia do pilota i wyświetlacza.

Czy mógłby ktoś podesłać mi zdjęcie i jakiś schemat jak powinny wyglądać oryginalne kostki, dzięki którym podłączę radio tak jak wcześniej? Poniżej przedstawiam zdjęcie poglądowe mojego radia (zdjęcie z internetu).

Zaznaczę, że szukałem podobnego tematu, jednak nie znalazłem tam odpowiedzi na swoje pytanie, a dodatkowo udostępnione zdjęcia już wygasły.

cięcie

lapka2.gif

Regulamin dodawania zdjęć

P_r_z_e_m_o

Witam!

Chciałbym powrócić do oryginalnego radia (kaseciak Tuner List). Czy możecie mi powiedzieć jak powinny być podłączone kable od wyświetlacza i pilota do mini-iso? Od razu zaznaczam, że sugerowałem się schematem z kablomanii, ale to podłączenie u mnie nie działa.

Edytowane przez damiar