robpab Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 robert.wrc, kleisz na mokro i wyciskasz płyn, najlepiej raklą ewentualnie ścierką. Folia sama doschnie po kilku dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.wrc Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 robpab. sorki że nie odpisałem od razu ale grypa jelitowa i 38,8 C nie służy siedzeniu przd pc, czy dobrze zrozumiałem nie trzeba koniecznie wycisnąć całej wody spod foli , ciągle mi się przesówa lub zaczyna marszczyć w innym miejscu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 robert.wrc przede wszystkim nie lej za dużo tej wody bo zacznie ci folia jeździć. Zacznij potem delikatnie "wyprowadzać wodę spod folii. Jeśli uda CI się cała wypchnąć to super. Póxniej poczekaj niech troszkę zacznie łapać klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.wrc Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 robpab ok. w tym tygodniu powalczę i dam znać jak mi poszło, dzięki i pozdrawiam [ Dodano: 2009-09-06, 19:43 ] witam po przerwie okienka okleiłem ale najlepiej wyszły mi te na które lałem dużo wody, tyle tylko że najpierw wymontowałem je z drzwi, nie jest to 100% super OK bo zostało mi kilka pęcherzyków powietrza ale niema tego złego bo przy okazji wygłuszyłem sobie drzwi i to był sztrzał w dziesątke! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi