assj Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Witam. Mam renault megane 1,9 DTI z automatem. Sa przelozenia P, R, N, D, 2, 1. Mam pytanie do czego sluza przelozenia 2 i 1 ??? Ponadto sa 2 przyciski (patrz zdjecie) - jeden na lewarku (ten ponizej) i drugi pod lewarkiem. Tez nie wiem do czego sluza :/ Prosze o wyjasnienie :) Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 27 Września 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Kolego, takie rzeczy to w instrukcji obsługi auta są wyjaśnione. Polecam się z nią zapoznać i będziesz wiedział co do czego. Jeśli takowej nie posiadasz, to na downloadzie] znajdziesz. Edytowane 28 Września 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assj Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Właśnie to nie takie proste znaleźć tą instrukcję. Megane wg instrukcji miały przełożenia 3,2,1 a ja mam 2,1. W dodatku nie zgadza się opis w instrukcji tych biegów z moim samochodem. Na lewarku pojawia się dodatkowy przycisk. Skrzynia jest jakaś nietypowa. Ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tutaj, zerknij na skrzynię, jakie ma oznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreQ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 U mnie w Jepp jest to funkcja wyłączania nad biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi