Rabcio Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witam, Posiadam radio pioneer deh-30mp wyczytałem, że ma on bezpośrednie wyjście na subwoofer i zastanawiam się co by tu kupić :) najlepiej coś pod siedzenie bo wiadomo, że bez wzmacniacza efekt będzie mizerny ale zawsze lekki basik coś pomoże :) może ktoś posiada takie radio i mógłby mi coś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXePL Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 A co ma do tego radio? Sub i tak będzie musiał być osobno zasilany. Albo kupisz aktywny (z wbudowanym wzmacniaczem) albo sub+wzmacniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaso Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Widzę że w twoim przypadku najlepiej będzie jak kupisz aktywną skrzynię do bagażnika i jedynie podstawowe kable pociągniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ogólnie radio ma wyjście na subwoofer więc zastanawiam się nad aktywnym subwooferem :) nie zależy mi na super brzemieniu !! chcę tylko podkręcić nieco basu.. bo głośniki grają tak sobie... nie są fabryczne bo były montowane pioneer ale jakieś 10 lat temu więc grają kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi