cazador Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam, mam pewien problem. Dzisiaj rano przed wyjazdem do roboty, przy wyjezdzie cos mi strasznie strzeliło. Wyszedłem z auta oglądam i nic nie widze ani pod maska ani na aucie żadnych różnic, więc wsiadłem i pojechałem do pracy. Po drodze dodam że nic się nie działo. Ale po pracy ide na parking i patrze auto centralnie siedzi na tyle z obu stron. Musiałem podjechac do domu aby na kanale wszystko sprawdzić, po drodze jak jechałem to auto na wybojach tak skakalo jakbym przez jakieś górki jechał. Jak dojechałem to zajrzałem na belke i drązki i niewyglądają na peknięte. Więc moje pytanie co moze być jeszcze powodem tego opadnięcia? Moje auto to Megane 1.9 dti Classic 1998r. Licze na szybkie podpowiedzi bo auto bardzo mi potrzebne do dojazdu do pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Same drążki na ogół nie pękają .Na końcach drążki mają wielokliny i często właśnie one ulegają zerwaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryQ Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Miałem tak samo. Pęknięte 2 drążki. Było widać dopiero po podniesieniu auta. Kupujesz 2 drążki i 2 tuleje. Koszty ok 350zł do tego ok 600 za robote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Koszty ok 350zł do tego ok 600 za robote. Drążki może i tyle kosztują ale można zrobić to samemu wpadaj do mnie zrobię to za połowę kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi