hary617 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witam jestem nowym uzytkownikiem forum jak i też RENAULT Megane I z 97r. I mam problem jak kupiłem auto gałka od zmiany biegów jest w opłakanym stanie i chciałbym ją wymienić. Czy robił ktoś to i mogłby mi powiedzieć, lub opisac jak to sie robi i czy warto? Chciałbym wymienić ja na http://allegro.pl/renault-19-clio-laguna-megane-scenic-i-ii-1-2-i4661588053.html lub na zwykłą standardową:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Kręcisz nią i jednocześnie ciąniesz do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary617 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Aha dzięki:) A widziałem na forum że ktoś montował taka gałkę, lub może ma ktoś. Mógłby pokazać jak to wyszło w ogóle?:) Edytowane 12 Października 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoach Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Podbijam temat! Jak macie zdjęcie po wymianie w megane 1 coach to byłabym wdzięczna :) Rozumiem że sama wymiana to pikuś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Mój odnośnik wymiana jest prosta, trzeba jeszcze podłączyć do prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi