zibi4153 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Witam Mam problem z wahaczem z przodu. Odkreciłem wszystkie nakretki na śrubach wybiłem jedną śrubę mocującą wahacz i zabralem się za wybicie drugiej, i tu pojawił sie problem nie da się jej wybić, da się trochę ruszyć ją kluczem ale bardzo cieżko, waliłem po niej młotem, psikałem WD 40 i nic, śruba dalej sie nie wysuneła. Pomóżcie ,co z tym zrobić bo już nie mam do tej śruby nerwów męczyłem się z nią dwa dni i nie wiem jak ją wybić. Edytowane 2 Listopada 2014 przez zibi4153 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ja, jak u siebie to robiłem, rozciąłem kątówką ucho od tulei wahacza. Skoro wahacz wymieniałem, można było ciąć. Też skubana wyjść nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi4153 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Zrobiłem to samo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi