Maniak Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Czy ktoś z Was może mi powiedzieć gdzie nabijane są nr VIN w Scenicu 1 PH 2 ? We wnęce zapasówki ich nie ma, albo jestem ślepy ( ale chyba opcja 1 jest bardziej realna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Maniak, w moim starszym sceniolu Ph I numer VIN mam nabity na płaskiej części podłogi bagażnika, patrząc od tyłu, z prawej strony wnęki na koło zapasowe. Niby bardzo widoczne miejsce, jednak nie jest to tradycyjnie nabijane numeratorem ale kilkadziesiąt pojedynczych punktów, tworzących cyfry i litery. Coś jak druk drukarką igłową. Nie twierdzę, że u Ciebie też tam musi być, jednak warto się temu miejscu przyjrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Muszę się dokładnie przyjrzeć temu. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Może to Wam pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-pawlo111 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 u mnie jest nabity nowy numer nadwozia z blaszką na pasie przednim bo Renia była uderzona w tył lekko i były problemy z odczytaniem vin-u tzw: Tabliczka zastępcza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi