pipczento2002 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Pytanie do znawców tematu: Lepiej kupić RX4 taniochę z "zapasem gotówki" i naprawiać wszystko co trzeba, czy zainwestować dużą kwotę i liczyć na bezproblemową eksploatację. Jestem na etapie szukania RX4 diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jeśli chcesz, znam człowieka, który ma zaufane autko, właśnie w dieslu, zadbane. Z mojej autopsji, nie ma na to szablonu czy wydasz więcej czy mniej kasy, bo ważne jest jak ktoś wcześniej dbał o dany egzemplarz. Kolega mój serdeczny kupił RX4 za sporą kasę, ale dwa razy wymieniał skrzynię, (teraz wreszcie ma spokój, ale jego auto wygląda jak kosmiczne, bo drugie tyle wyłożył na tuning), a ja, w swoim tylko to co potrzeba. Z tą różnicą, że my mamy PB i LPG sami zakładaliśmy, znaczy zlecaliśmy montaż. Nie ma szablonu. Jeśli jesteś zainteresowany, to proszę http://allegro.pl/show_item.php?item=3943879232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi