Arcatera Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A mógłbyś mi podpowiedzieć gdzie znajdę tą opcję. Czy to jest głośność połączenia głosowego przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcatera Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ok, testowałem te ustawienia kilka razy ale dalej osoba, do której dzwonię mówi, że słabo mnie słychać, jakby z oddali. Mógłbyś mi w taki razie napisać jak się dobrać do ustawiania czułości w samym mikrofonie? Mikrofon jest nowy, kupiony w ASO więc wykluczam (póki co) jego uszkodzenie bądź wadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Należy odłączyć maskownicę z mikrofonu czy to z przodu i pod tym jest regulacja czułości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abraxus Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Wszyscy moi rozmówcy informują mnie, że słychać mnie tragicznie. Regulowałem mikrofon w radio na różne sposoby i brak poprawy. Czy grzebanie bezpośrednio w mikrofonie coś daje? Dodano: 27 cze 2017 - 11:55 Ktokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Koledzy podpowiedzcie jak dokładnie zdjąć osłonę prawego słupka aby dostać się do wtyczki od mikrofonu. Dokładnie - aby czegoś nie popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Słupek podciągasz dwa centymetry do góry a potem ciągniesz do siebie. Tu masz ilustrację: Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Testral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dziękuję. Ja mam CC i chyba muszę na górze uważać z tym podnoszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Zdjąłem prawą osłonę słupka i... brak wtyczki do mikrofonu. W radiu jest biała wtyczka i kabel razem z całą wiązką idzie pod panelem klimatyzacji w górę pomiędzy nawiewami w lewo. Czy jest możliwe, aby wtyczka była jednak w lewym słupku ? Po lewej stronie deski pod boczną zaślepką znalazłem białą wtyczkę na 4 piny. Zajęte są 3. Kolory biały, czarny i żółty ale nie pasuje do mikrofonu. Niestety w lewym słupku też nie ma wtyczki od mikrofonu. Nie ma też jej na górze przy lampce oświetlenia wnętrza. Muszę szukać pod zegarami. Czy macie pomysł gdzie ona jest ? Obok lampki oświetlenia wnętrza nad lusterkiem znalazłem taką płaską kostkę przyklejoną na rzep ? Ona jest podłączona kabelkiem. Co to jest ? To jest imobilajzer. Niedaleko niego znalazłem ukrytą wtyczkę do mikrofonu. Zamontowałem mikrofon. Wszystko działa ok. Podziękowania dla cinas. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez ferrit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi