dangaj18 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, Jakiś czas temu pojawił się w mojej renówce nowy dźwięk pod czas jazdy. Po przejechaniu ok 10 km w większości na 4 i 5 biegu auto brzęczy. Dźwięk przypomina odgłos najechania na skrajny pas na trasie :) nie mam jak tego nagrać. Nie mam zaufanego mechanika jeden mówi że łożysko inny że skrzynia. Dźwięk ustaje po naciśnięciu sprzęgła lub wrzuceniu biegu jałowego. Może ktoś miał taki przypadek i wie co trzeba wymienić. Pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Może być łożysko oporowe w skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangaj18 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cześć, Rozmawiałem z mechanikiem poleconym przez znajomego. Twierdzi że należało by w takim przypadku wymieniać też sprzęgło. Może wiecie czy to prawda i jaki koszt takiej zabawy jest ? Łożysko + sprzęgło ewentualnie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi