zdanek76 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Chwyt powietrza doprowadzanego do silnika (konkretnie rura) w mojej Megance jest pięknie oklejona taśmą. Handlarz przy sprzedaży auta powiedział, że pękanie tego elementu to typowa wada tego modelu. Raczej trudno jest wyrwać taką używkę, a cena w serwisie jest pewnie zaporowa. Moje pytanie: czy u Was też pojawiła się tak usterka, czy handlarz tylko kitował? Czy takie amatorskio-druciarskie rozwiązanie może mieć negatywny wpływ na pracę silnika? Edytowane 5 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 W tym modelu każdy to przerabiał, ja swoją pozszywałem. Jak chcesz nową, to traf z Poloneza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek76 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Z poldka? A to ciekawe! Pomyśle o tym. Musze jeszcze zmienić mate wygłuszająca pod maskę, bo jakiś nieproszony gryzoń ponadgryzał. Widać Helmut Renie w lesie garażował. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi