Marcinmarcel1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, wie ktoś którędy mogę pociągnąć kabel zasilający wzmacniacz, a dokładnie w jaki miejscu z komory silnika do kabiny, z góry dziękuje. Chodzi tu o Renault scenic 2 z 2006 roku, większość podpowiedzi które znajdowałem na forach to do 1 są wiec liczę tu na wasza pomoc. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) lewe nadkole ,tamtędy idzie fabryczna wiązka i tamtędy z łatwością przeciągniesz kabel,tak też robiłem ostatnio jak wkładałem suba do bagażnika Proszę zamieszczać właściwe linki do zdjęć. Poprawiono. damiar Edytowane 23 Stycznia 2015 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmarcel1 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Dziękuje bardz , jutro zaraz z rana zobaczę sobie to myślałem ze nie ma już żadnego miejsca na ten kabel . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi