frankon Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 witam, proszę o opinie http://otomoto.pl/renault-megane-iii-2-0-tce-180-km-coupe-full-C35753331.html niestety 400 km tam mam, szkoda bo rzadko pojawiają się te 2.0t 180 km w ksenonie a jest na forum ktoś z dostępem do bazy renault, żeby sprawdzić po VINie przebieg ? edit, poszperałem i wyszło, że kiedyś ten samochód był już wystawiony bez zaznaczonej opcji "bezwypadkowy" http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kbxumo9ablEJ:otomoto.pl/renault-megane-iii-2-0-turbo-180ps-66tys-km-coupe-C35471288.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofNE Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mój zapał ostudziłyby trzy widoczne komunikaty na wyświetlaczu: 1. Bateria karty do wymiany 2.Średnie zużycie 17,5l i trzeci czerwony komunikat o nieciekawej zapewne treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 cena niby ok. Przebieg wydaje się niski, aż za bardzo. Trudno uwierzyć, że auto w 5-6 lat zrobiło zaledwie 66 kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Przebieg jest realny ale nikt w Niemczech nie sprzedaje samochodów za pół darmo. Jedynymi wyjątkami są auta z potężnymi przebiegami lub po konkretnych dzwonach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman78 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Ot, co naprawdę za granicą mimo, że ludziom się lepiej powodzi to nie mieszkają idioci. Nowe auta są droższe niż w pl więc jak ktoś się łudzi, iż w de kupi tańsze auto niż auto o takich samych parametrach w pl to Życzę powodzenia ;) Edytowane 24 Stycznia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Mój zapał ostudziłyby trzy widoczne komunikaty na wyświetlaczu: 1. Bateria karty do wymiany 2.Średnie zużycie 17,5l i trzeci czerwony komunikat o nieciekawej zapewne treści. Niby czemu komunikat o baterii karty do wymiany miałby zniechęcać? Zeszłej zimy mi się pojawił, zapewne przez temperatury na dworzu, ale wymieniłem dla świętego spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofNE Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Chodziło mi tylko o to, że ja już nie kupiłbym samochodu, w którym na dzień dobry jest coś do roboty i nie mam tu na myśli pasków, rozrządu itp.rzeczy, które wymienia się po kupnie. Nabyłem kiedyś dawno temu R19 z zepsutym przełącznikiem świateł i zepsutym zamkiem w drzwiach wiedząc o tych wadach. Potem się okazało, że cały jest zepsuty. A wymiana baterii mnie też kiedyś czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankon Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) http://allegro.pl/show_item.php?item=5044441135 kolejne 2.0T 180KM w ksenonie, wydaje mi się że boczek fotela jest dość mocno wytarty, a Gubin to jakieś zagłębie handlarskie na podobieństwo Gniezna, co myślicie ? Mam tam 200km może zdecyduje się podjechać, ale jeszcze nie jestem zdecydowany na 100% na megane, myślę też o alfie 159 2.2 benzyna, bo obydwa samochody mi się podobają, alfa ma ładniejsze wnętrze ale na pewno byłaby dużo droższa w serwisie, silnik alfy ma kiepskie opinie i gorsze osiągi, a może ktoś miał do czynienia z obydwoma modelami ? Edytowane 31 Stycznia 2015 przez frankon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi