Prettymind Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam sznownych forumowiczów. Zwracam się z prośbą o pomoc w podjęciu decyzji. Myślę o pomalowaniu dolnego i górnego grilla. Górny grill na czarny wysoki połyk, a dolny w kolor nadwozia, czy górny i dolny na czarny wysoki połyk? A może zostawić bez zmian? Pozdrawiam i z góry dziekuję za wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Ja bym pozostawił jak jest. Ewentualnie ostatnia opcja (czarno). Ale dobrze wiesz, że o gustach się nie dyskutuje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak dla mnie, najlepiej wygląda tak jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi