thuckalcir Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam. Szukałem tego tematu, ale niestety nie mogę znaleźć. Mam małe pytanie. A mianowicie przy włączaniu keirunkowskazów i świateł awaryjnych słychać dziwne brzęczenie w skrzynce bezpieczników czy to jest normalne, po prostu ten typ tak ma czy to jakieś zwarcie ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 słychać dziwne brzęczenie w skrzynce bezpieczników czy to jest normalne Wg mnie nie i lepiej to sprawdzić. Może to być słaby smarzący się styk i po jakimś czasie nie będzie styku, a przy okazji trzeba bedzie coś więcej wyminieć, a teraz może wystarczy tylko przeczyścić, coś dogiąć, aby styk był pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi