Masselo Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Witam kolegów forumowiczów . Zwracam sie do was z prosbą o podanie jaki macie przeswit w swoich megankach. Od niedawna jestem posiadaczem Meg1 phII z sportowym przednim zawieszeniem (zólte amortzatory czerwone sprezyny) Na aucie mam załozone koła 195/60R15. Seryjny pojazd bez obciazenia ma przeswit w tym miejscu 16cm mój ma 13,5. W tej chwili mam okazje kupic opony 195/50R15. Które to obiniza moje auto o kolejne 2 cm. Boje sie ze wynik 11 cm to jest zbyt nisko jak na nasze drogi. Wiec prosze o wasze opinie zwłaszcza uzytkowników z zmodernizowanym zawieszeniem. W załaczeniu wklejam zdjecie w którym miejscu mierzyłem. Pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - logika wypowiedzi Aston76 Edytowane 5 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 To jeszcze kolega doczyta, jaki wpływ na wskazania prędkościomierza ma średnica koła (felga + opona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi