rafa85 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Wydzielono Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Obecnie posiadam Seata, ale noszę się z zamiarem zmiany na Megane II i sprowadza mnie tutaj chęć poznania Waszych fachowych opinii na temat kilku egzemplarzy. Z doświadczenia wiem, że pasjonaci danego modelu znają każdą jego śrubkę, dlatego liczę na owocne oceny:) co sądzicie o tych autach? http://otomoto.pl/renault-megane-ii-klimatyzacja-abs-i-ideal-109-tys-km-C36350966.html http://otomoto.pl/renault-megane-ii-106tys-przebieg-udokumentowany-C36252587.html Nie piszemy o swoim zakupie w temacie innego użytkownika. Aston76 Edytowane 17 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Po tym pierwszym to Niemiec musiał bardzo płakać, prawie nim nie jeździł. A w ogóle , to odnoszę wrażenie , że w obu ogłoszeniach to jest ten sam samochód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa85 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Słuszna uwaga, słuszna:) dzwoniłem do tego "tańszego" i okazuje się, że ten za 10900 PLN to ten sam, ale już w komisie. Pan oczywiście mówił, że licznik nie przekręcony, książka serwisowa, TUV itp., ale kiedyś widziałem temat, bodajże na forum Volvo, gdzie wymienieni byli z konkretnymi aukcjami sprzedawcy kupujący wpierw czyste książki:) kierownica też trochę przetarta jak na 109 tyś km, ale w tym kraju trzeba liczyć się z tym, że 99% aut ma kręcone liczniki. Czy poza tym coś jeszcze wpada wam w oko? Warto jechać i obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Kierownica jak kierownica ale gałka drążka zmiany biegów wygląda na 309 000 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Sprawdź całe nadwozie - nie widzę naklejek.Pasowanie przodu i drzwi jest niedokładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi