kozis74 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) witam mam takie pytanie ,czy we wszystkich renault meganach ph2 filtr przeciwpyłkowy znajduje sie za schowkiem?Pytam bo dzisiaj chciałem wymienić,wyjołem schowek i nie mogłem znaleść tego miejsca na ten filter Edytowane 18 Marca 2015 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jeżeli mieszkasz w Anglii to schowka nie wyciągasz, tylko szukasz filtra po stronie kierowcy. Schowki wyjmuje się na kontynencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozis74 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Wielkie dzięki za odpowiedz. Edytowane 18 Marca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi