djvapo Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam. Szperałem po sieci i coś takiego wyszperałem. Czy ktoś może z was miał odwagę w to zainwestować ? No i oczywiste pytanie co o tym sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeryy3 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Zobacz ten link a idąc dalej jak dobrze pamiętam to BMW obecnie z tym kombinuje. Edytowane 30 Marca 2015 przez jeeryy3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Indyjski lepszy bo w pakiecie z obrazkiem bóstwa i metalowym talizmanem . A i rączka niby męska a głaciutka i "odziana" w goldy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred1 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Zanim to wejdzie do użytku trochę wody upłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djvapo Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wiesz jak w ogóle wejdzie, bo już dawno takie patenty były i jakoś nic z nich się nie wykluło. Wydaje mi się iż koncerny naftowe wyjątkowo skutecznie blokują rozwój takich myśli technicznych. Niestety a nam przychodzi bulić po 5 zeta za litra paliwa. Po za tym jak by potem państwa akcyzę zbierało? Przecież nie mogli by na to nałożyć akcyzy :) chociaż pewnie jakoś by na to wpadli. W sumie potem tlen będzie też obłożony akcyzą, a szkoda pisać bo to nie to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi