Szaman Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, mam problem z układem wydechowym, a mianowicie jak powinien wyglądać wieszak do środkowego tłumika tak? Czy posiada ktoś zdjęcie jak to jest zamontowane ? Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nie ułatwiasz niestety zadania... W swoim profilu nie piszesz jakie masz auto, więc podaj przynajmniej tutaj silnik, moc i rocznik. Pracuję w branży, ale nie chce mi się czesać kilku katalogów żeby stwierdzić, czy aby na pewno wszystkie Sceniki I miały te same zawieszki tłumika środkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaman Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Masz rację ale dodałem sygnaturę Megane I phI silnik 1.6 i (BA0L) - 75 KM, rok 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wygląda na to, że to taki jak na zdjęciu. Szukaj pod oznaczeniami G.151, 255-140 lub 223-916. Pierwszy przykład z brzegu wskazuje na to, że to ten sam, co pokazany przez Ciebie: http://mmax.pro/shop/index.php?id_product=2584&controller=product Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sixtyto Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 W ph1 nie ma wieszaka środkowego tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgadza się nie ma wieszaka środkowego tłumika. Całość wisi na zawieszeniu tylnego tłumika i plecionce. Ja dodatkowo podparłem wydech przed łączeniem katalizatora ze środkowym tłumikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi