pasek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jeśli nikt nic nie zmieniał to powinno być takie samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 pasek nie wprowadzaj w błąd. W phII błotnik prawy odkręca się tak: jedna śruba od spodu pod poszybiem - chyba trzeba poluzować mocowanie zawiasu maski. jedna widoczna od komory silnika jedna przy lampie jedna po otwarciu drzwi - nasadka na przedłużce będzie potrzebna jedna porzy łączeniu zderzaka - dostęp po odkręceniu nadkola plastikowego (torxy) i jeszcze jedna chyba przy progu. Po lewej stronie jest gorzej, większy problem przy podszybiu, ale już nie pamiętam dokłądnie o co tam chodzi, lewej strony nie zdejmowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael16V Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 megancoupe02 dzieki za pomoc musze sciagac i poprawiac bo poprzedni wlasciciel mial chyba dzwona delikatnego no i sa źle spasowane oba błotniki na dole przy progach uciekaja za bardzo do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 z tego co pamiętam, tam jest tak zrobione, że krawędź błotnika ma być równo z plastikowym nadkolem, które nachodzi na próg od przodu - dlatego można odnieść wrażenie, że błotnik jest przesunięty do przodu. Podejrzyj przy innych megankach, bo jak ruszysz to zmieni się szczelina przy drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael16V Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 wiem, wiem juz sie przygladalem no i krawedz blotnika troche wystaje poza krawędź progu i tego plastiku ktory jest na przodzie progu.. szczelina miedzy drzwiami a blotnikiem jest taka dosc spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakrator1992 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Pozwolę sobie odświeżyć temat... W M1ph1 (hatchback) trzeba majstrować przy masce/zawiasach maski żeby prawy błotnik zdjąć? Lewy kiedyś przekładałem, 3 dni temu rano baba zmieniając pas zajechała mi drogę i teraz mam drugą stronę do roboty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi