Grzechu199 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, zaczyna mi uciekać płyn od wspomagania z krzyżaka maglownicy... Maglownica była regenerowana ok 3 lata temu i zastanawiał się czy jest sens robić to jeszcze raz czy może lepiej kupić nowa. Tak szukając trafiłem na http://allegro.pl/przekladnia-maglownica-megane-scenic-i-7700433725-i4977144413.html Co myślicieli o tym?? Dzięki za odpowiedzi ;) Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pierw sprawdź jaką masz maglownice. TRW czy SMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian87 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Witam. mam megane coupe z 2001r i chce kupić użwkę magiel, tutaj moje pytanie czy maglownica z hatchbacka czy sedana będzie pasować do coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi