columb72 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam, od jakiegoś czasu zaobserwowałem że przy skręcie kierownicy na maxsa w lewo lub w prawo bardzo spadają obroty jakby chciał zgasnąć.płyn do wspomagania jest.jaka może być przyczyna,proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Wszystko jest w porządku. Dla przykładu niech ktoś cię złapię za rękę i niech ją skręci i jak cię zaboli to tak samo to działa ze wspomaganiem ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian19961 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zobacz czy podłączony jest czujnik ciśnienia wspomagania , przy pompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Wszystko jest w porządku. U mnie obroty nieco wzrastają przy kręceniu kierą. Myślę, że to jest w porządku, a nie gasnące auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hors_e Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Obstawiam zaśniedziałe styki we wtyczce na czujniku za pompą wspomagania lub walnięty ten czujnik-u mnie nic nie dławi a wręcz jak u kolegi lukasfenikx delikatnie wzrastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi