kt0sfajny Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Witam wszystkich, szukałem informacji ale nic nie znalazłem. Zauważyłem że jedne auta mają oznaczenie z silnikiem a inne nie od czego to zależy? cięcie Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 22 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 O ile się nie mylę to po lifcie zrezygnowano z tych oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt0sfajny Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz dzięki Regulamin pkt. 5.13 -Prezes Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja mam po lifcie i mam oznaczenia silnika. Zależy od poziomu wyposażenia, auta ubogie nie maja oznaczenia na listwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 auta ubogie nie maja oznaczenia na listwie. Jak za ubogie wyposażenie uważa się: nawigację fabryczną, podgrzewane fotele, eko skórę, czujnik deszczu/zmierzchu, radio z bluetooth, hands free- to faktycznie ubogie wersje nie mają oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirecc Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Oznaczenie silnika na listwie było przypisane dla fabrycznego wyposażenia. Opcje dodatkowe nie miały znaczenia. Ja mam Megane II ph I w najbogatszej wersji Lux Privilage. Nie było w niej seryjnie navi, ksenonów i podgrzewanych siedzeń a emblemat 1, 9dCI na srebrnym dodatku przy listwie mam a listwy tak zwane metalizowane. Wszystko w pakiecie bez opcji dodatkowych. Jedynie szklany dach mam dokupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 SIIphII mojej żony 1.6 16V Expression bez oznaczeń, mój GSIIphII 2.0T Privilage bez oznaczeń. Śmiem twierdzić że po modernizacji księgowi raczyli zlikwidować emblematy silnika, przynajmniej w Scenikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi