Bravo8 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam W sobotę sprawdziłem moje auto (Renault Scenic II, 2004 rok, silnik 1.6) programem Maxiecu , pojawił się nowy błąd 920F47 przy sprawdzaniu "Jednostka przełączająca i zabezpieczająca UPC Ogólny CAN" . Niestety błąd jest nie opisany. Czy może ktoś wie czego on dotyczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migab Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 To samo pytanie dopadło i mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Zatem MaxiEcu jakieś numery błędów z d*** podaje. To nie jest numeracja błędów Renault. Zweryfikuj to CLIPem. Coś niedziała generalnie w aucie czy tylko MaxiEcu sobie takie kwiatki przeczytał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Proponuje wysłać meilem ten kod błędu do producenta i otrzyma się dokładny opis jego znaczenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi