Marek38 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Z uwagi na fakt że moja lewa lampa dała ciała. Musze kupić, dopasować lampę do megi I ph II. Problem w tym co kupić. W pierwszej chwili myślałem o używanej Valeo, gdzieś wyczytałem że może być coś takiego z aledrogo : http://allegro.pl/nowy-reflektor-renault-megane-99-02-h4-tyc-lewy-i5030139672.htmlMój odnośnik Jeśli ktoś ma doświadczenia w w/w temacie proszę o sugestie. Jeśli chodzi o uszkodzenie lampy to pękł zaczep dolny i odbłyśnik chyba tak to się nazywa. Pozdrawiam kolegów! Edytowane 9 Lipca 2015 przez Marek38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 TYC i DEPO to podobna słaba jakość, najlepiej szukać używanych oryginałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek38 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Tak właśnie myślałem. Szukam więc dalej używanego oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peugeot206.88 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja bym kupił 2 komorowe przerobił instalacje i o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek38 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Czy lampy na żarówkach H7+H1 lepiej świecą niż na H4? Czy przeróka dla megi I ph II to wymiana reflektorów i dołożenie bezpiecznika F 45!? Nie trzeba modyfikować wtyczek? Edytowane 12 Lipca 2015 przez Marek38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Lampy świecą lepiej i to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi