Danielossss Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Loguję się na forum z dwóch komputerów (dwa IP, dom- praca) i jak ustawiam sobie automatyczne logowanie- odchaczam, aby na listę logowało mnie automatycznie. To np. po powrocie z pracy do domu muszę ponownie się zalogować. Mam prośbę więc do Adminos- czy można moje 2 sztuki IP dopisać do mojego profilu? Tak tylko się przypominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Witam! Przepraszam za zwloke ale nie widzialem tego postu, jest to forma zabezpieczenia. Jak nie odpowiada to ewentualnie moge to wylaczyc dla Twojego profilu. ... zrobione ... nastepnym raze w razie problem prosze pisac na priva, albo na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 10 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Krzychu, dzięki dzisiaj przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 I jak dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Działa, działa. Dzięki. Dasz mi na prv wskazówki jakie mam przekazać dla administratora innego forum, aby zrobił mi to samo? [ Dodano: 2006-10-12, 11:30 ] I po uciesze. Znowu muszę się logować w domu i pracy. Ratujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Znowu problem powrocil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 12 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Kurcze no dziwna sprawa, bo masz ustawione w profilu zeby skrypt nie sprawdzal zgodnosci IP. Jeszcze kwestia ciasteczek, sesji , dobra no bede staral sie cos z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Loguję się na forum z dwóch komputerów (dwa IP, dom- praca) i jak ustawiam sobie automatyczne logowanie- odchaczam, aby na listę logowało mnie automatycznie.To np. po powrocie z pracy do domu muszę ponownie się zalogować Wystarczy, że odpalę kompa nie Winowsie tylko w Linuxie i już mam to samo :-( , choć to cały czas ten sam komuter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 wina ciasteczków :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Danielossss, jakiej przegladarki uzywasz? jakie masz ustawienia cookies w przegladarce, na firewallu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 w pracy ie7, w domu ie6 (domyślne ustawienia cookies), nortoin internet security 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Dzisiaj w nocy posprawdzam pewne opcje. Zrobie konto testowe i bede dzialal. Widocznie jest jakis bug w forum, ja tych skryptow nie pisalem wiec pozostaje mi jedynie szukanie bugu w kodzie, ale najpierw musze jeszcze sprawdzic czy problem wystepuje u wszystkich, czy tylko u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Na chwile obecna bedziesz musial sie jeszcze pomeczyc niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi