Blekitny Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam. Posiadam nowego Fluenca wyposażenie Limited. Muzyczka pięknie się odtwarza z USB, ale mam pytanie - czy jest jakiś sposób, aby włączyć losowy tryb odtwarzania utworów? Teraz leci alfabetycznie i ciągle jest to samo, co bardzo zabija radość ze słuchania muzyki - ciągle trzeba wysłuchiwać wszystkich piosenek na P, potem na R itd... W Menu nie doszukałem się żadnej tego typu opcji. Może jakiś skrót... lub inny myk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockey Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Przecież w instrukcji jest wszystko opisane.... Ustawienia audio> kolejność przypadkowa. dotyczy tylko bieżącego katalogu, jeśli chcesz słuchać z innego, to musisz go wskazać ręcznie, a potem już będzie odtwarzać losowo. z tym, że u mnie akurat częsciej wybiera utwory z początku listy, nie wiem dlaczego tak jest, ale jest to dośc wkurzające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blekitny Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Co prawda u mnie było inaczej, ale dzięki temu, że napisałeś, jeszcze raz przejrzałem menu. Okazało się, że wśród całej listy polskich napisów było jedno słówko angielskie.... "RANDOM. Problem rozwiązany, dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDzastina Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 W dniu 2.08.2015 o 13:48, Blekitny napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Hej, dzięki bardzo za tę informację, bo też tego szukałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi