myk Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 czy ktos wie jak montuje s ie relingi do scenica z 98 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 musisz zakupić specjalne listwy do montażu oryginalnego bagażnika dachowego koszt w serwisie około 440zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ja mam oryginalny bagażnik do swojego. W czarnych plastikowych listwach wzdłuż dachy są 3 pary otworów, zakrytych takimi przesuwanymi klapkami. Pod nimi znajdują się mocowania do bagażnika. Nie przyglądałem się innym Scenikom, ale wydaje mi się, że wszystkie tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie wszystkie tak mają. Ale jeśli nie ma klapek, zdejmuje się całe czarne plastiki, przykręca bagażnik, a potem docina plastiki, żeby się zgadzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Prawdopodobnie wystarczy wyciąć otwory w listwach i też będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi