kris22l Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich mam pytanko . Czy w każdym zegarku jest funkcja termometru? Interesuje mnie to czy wystarczy podłączyć sam czujnik? Edytowane 17 Września 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masterboy75 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Nie, nie w każdym. Jak przyjrzysz mu się pod światło to zobaczysz czy obsługuje temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris22l Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Dzięki bardzo za odpowiedź a powiedz mi jakbym na szrocie poszukał czujnik i ten zegarek to z wiązką nie było by problemu? Prezes sorki za błędy już poprawione pozdrawiam Edytowane 21 Września 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masterboy75 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 No tego to nie wiadomo. Musisz ściągnąć daszek, górną część deski rozdzielczej i obczaić wtyczki za wyświetlaczem, wtedy się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shu90 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ja mam zegarek obsługującą temperaturę wraz z kompletną wiązką z czarną wtyczką, jak coś pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi