Danielossss Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Czy posiada ktoś informację (może jakieś ulotki z tego okresu) jakie było fabryczne wyposażenie mojego auta (jak w sigu). Mogę w razie potrzeby dostarczyć więcej danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 to juz jest po lifcie?... chyba tak bo w '98 rodzice kupili Classic RT i nie bylo wtedy kombi dostepnego jak dobrze pamietam... poszukam info PS: moze Lewy am info bo on ma MIphII5d'99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 PS: moze Lewy am info bo on ma MIphII5d'99 Obecny! Moja Megi nawet nie ma literowych, standardowych oznaczeń. Mianowicie zowie się 1.4e. Powiem więcej to nawet nie jest phII. To jakaś wersja przejściowa. Nowa buda ze starym silnikiem osmiozaworowym, tylko dodany jest wielopunkt. Wiele takich niema. Nawet instalacja jest taka jak w phI. Brak programowania wycieraczek, światełko gasnące odrazu po zamknieciu drzwi... Niestety też nie jestem pierwszym właścicielem, tak więc nie mam żadnych instrukcji, ulotek. Tak więc do rzeczy: 4xairbag, wspomaganie, abs, el szyby, siedzenie kierowcy z regulacją wys. i podparciem lędźwiowym, Teraz Danielosss, pochwal się co masz w swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 30 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 No więc: - 4 poduchy (ostatni coś szwankują) - wspomaganie - radio (chociaż wywnioskowałem, że dostawione przez ASO po zakupie) - immo z centralnym i kobrą (ale alarm raczej też dostawiany) - elektryczne i grzane lustra - elektryczne szyby przód - fioletowa szyba z przodu (coś od słońca) - relingi - alusy renault - komputer pokładowy - halogeny Jak coś to pytać. [ Dodano: 2006-09-30, 21:56 ] 4xairbag, wspomaganie, abs, el szyby, siedzenie kierowcy z regulacją wys. i podparciem lędźwiowym No właśnie i jeszcze pisze chyba na kierownicy pod AIR BAG to- "SR*" to podobno jakiś poemat maketingowy renault odnośnie bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 SRP system renault protectis czy coś takiego. Połączenie napinaczy+airbag. Marketing renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi