sero2004 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Witam W mojej megance 2.0 16v (F7R ) przydałoby się wymienić rozrząd . Mam do Was pytanie jakiej firmy rozrzad kupić i czy pompę wody też kupić bo w serwisie powiedzieli że nie trzeba ( podobno można w tym silniku zmienić poźniej pompe wody gdyż nie trzeba ściągać rozrzadu żeby ją wymienić ) Co o tym myślicie i jakiej firmy rozrząd kupić ? Bardzo proszę o poradę bo estem w tym zielony ( niedawno kupiłem megankę ) Zwróć większą uwagę na ogonki. Pawel Edytowane 9 Października 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Rozrząd kup sprawdzonej firmy np. Dayco, Gates, SKF, INA, Contitech. Pompa jest napędzana paskiem akcesoriów, ale i tak warto ją wymienić za jednym zamachem + pasek akcesoriów. Pamiętaj, że zerwany pasek akcesoriów potrafi się wkręcić w pasek rozrządu i po zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Sam zamierzasz zmieniać czy zawieść do mechanika i on ci będzie zmieniał? W drugim wypadku mechanik da gwarancję na samą robociznę,a w razie "W" to rozbierze i powie że to wina części i sam się martw dalej... A jak z jego częściami to on się będzie martwił. Na Krakowie mogę ci polecić kogoś kto ci to zrobi dobrze, w dobrej kasie z częściami w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 z jego częściami to on się będzie martwił Tak myślisz, mechanik tak jak i lekarz zawsze się wywinie z odpowiedzialności za błąd w "sztuce" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero2004 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Zamierzam wymienić rozrząd w AutoReno w Zabawie koło Wieliczki specjalizują się w renówkach. Mają dobre opinie. Za rozrząd z wymianą powiedzieli mi 500zł. Dodano: 10 paź 2015 - 09:37 Sam zamierzasz zmieniać czy zawieść do mechanika i on ci będzie zmieniał? W drugim wypadku mechanik da gwarancję na samą robociznę,a w razie "W" to rozbierze i powie że to wina części i sam się martw dalej... A jak z jego częściami to on się będzie martwił. Na Krakowie mogę ci polecić kogoś kto ci to zrobi dobrze, w dobrej kasie z częściami w dobrej cenie. To kogo możesz mi polecić z Krakowa ?? Edytowane 11 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jak Kraków to UIO, wpisz w google: uio scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero2004 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Papuga A robi z Megankami też?? Ma jakiś warsztat czy tak prywatnie dorabia sobie? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 11 Października 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Ma swój warsztat i typowo zajmuje się renówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Nie to, że nagabuję, ale mnie się opłacało jechać do tego pana. Bo przy okazji Kraków zwiedzałem przez 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero2004 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) a możecie podać adres tego warsztatu ?? Edytowane 10 Października 2015 przez sero2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi