naziro Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Kupiłem Megane Scenic 1 ph1 1.9 dti 1998r. i teraz tu zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Uszanowanie. Swiezak jestem, zarajestrowalem sie gdyz od niedawna jestem posiadaczem meganki takze mysle ze znajde tutaj wiele cennych porad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Francuz wita i pozdrawia ;-) Na chwalenie się autami mamy specjalny dział Zdjęcie wywalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_G_1968 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Od 5 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Megane Grandtour III 1,6 Expression, szary kasjopea. Autko jest super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam serdecznie:) Trafiłem na to forum bo szukam Scenica, w chwili obecnej to czytam i przegladam forum, a w niedalekim czasie pewnie zobaczycie moje posty w sekcji Zakup Megane / Scenic - Porady pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo 5000 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witajcie forumowicze! Mam juz pol roku Scenica,duzo razy juz tu zagladalem,zarejestrowalem dopiero wczoraj. Doswiadczenia nimam za duzego ale ile bede w stanie to pomoge. Ps: Forum pierwsza klasa,nic dodac nic ujac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimbo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam i pozdrawiam wszystich właścicieli francuzów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotko Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam serdecznie Od czwartku jestem posiadaczem Megane III Grandtour 1.6 16V Dynamique 2010 no i oczywiście forumowiczem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wox Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam! Dzisiaj zamówiłem: Grand Scenic Privilege 1,4 TCe; przewidywany termin odbioru: 18 marzec. Jestem stałym bywalcem (pod tym samym nickiem) forum Dacii (nawet pełnię funkcję moderatora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1302 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam jestem na forum po raz pierwszy i za razem mam pytanko jaka jest różnica pomiędzy silnikami z oznaczaniami K7M A7/02 a K7M C7/02. Dzięki za odpowiedz! W tym temacie nie uzyskasz odpowiedzi, bo służy on tylko do powitań. Zagadki się rozwiązuje w dziale technicznym - zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ebdik25 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Witam Od kilku miesięcy poruszam się Renault Scenic 1.9 dci. Jakiś czas temu byłem zalogowany na tym forum jako posiadacz żółtej Meganki Coupe ale po jej sprzedaży nie zaglądałem tu jakoś... i hasła też gdzieś się zawieruszyły wiec zarejestrowałem się od nowa. Mam nadzieje że będę mógł czasem pomóc komuś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blind775 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 witam Piotr Renatka classic 1.4e 1997 z miasta UĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Siema Jestem Mariusz od roku posiadam Renault Megane SCENICa I phI 1,6. Mam nadzieje że będzie nam się dobrze współpracowało. Pozdrawiam ManiekMAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbi Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 od tygodnia jestem posiadaczem Megane II 1,9 kombi więc witam wszystkich użytkowników i liczę na wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi