Elmo Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 witam serdecznie i ja. Od dziś ujeżdżam srebrne Megane Grandtour 1.5Dci 86KM z 2007r. Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orthieri Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Od niedawna jestem posiadaczem Scenica II, więc witam wszystkich na forum. pozdrawiam To jest temat TYLKO NA POWITANIA a nie zadawanie pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrNeo Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie Mam nadzieję że w najbliższym (albo i trochę dłuższym) czasie będę jednym z posiadaczy Megane II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czoobas Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Witam, jako nowy użytkownik forum oraz Megane III w wersji 1,5 dci 90 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienias Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Jak w temacie - w moim przypadku przerzuciłem się z VAG na RG. Miałem VW Passata 1,9TDI a teraz mam SCENICA2 PHI z 2004 też 1,9dci. U mnie początek przygody z RENAULT jest przykry i mam nadzieję, że juz gorzej być nie może. Pozdrawiam innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr P. Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam wszystkich Forumowiczów. Jestem posiadaczem Megane Scenica 2 l. LPG/benzyna. Korzystałem już kiedyś z opisanych rozwiązań problemów na Forum, może będzie okazja aby się odwdzięczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx33 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam, Trochę już jestem na forum, ale jakoś nie wiem czemu nie przywitałem się za co szczerze przepraszam A więc jeszcze raz Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmarka Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam Zostałem posiadaczem Megane I phII z silniczkiem 1.9 DCi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergap Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ....no to witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinderP Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam serdecznie Mam na imię Przemek,jestem na etapie poszukiwania i zakupu Scenica. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomer Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Witam. Od prawie miesiąca jestem szczęśliwym (oby jak najdłużej) posiadaczem Megane II 1,6. To moje 2 renault (wcześniejsze to Clio 1) i mam nadzieje że to będzie równie bezawaryjne, a w usuwaniu drobnych usterek mi pomożecie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivasec Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam forumowiczów i klubowiczów. Mam na imię Adam. Jestem z Wrocławia. Śmigam MeganeII PHII Grandtour 2008 rok 1,5 DCI. Do zobaczenia na forum i być może w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombel Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam Wszystkich forumowiczów !! Wcześniej byłem posiadaczem starego golfa 2,ale sytuacja wymusiła zmianę samochodu no i stało się jestem posiadaczem meganki I ph II mam nadzieje,że dużo się dowiem z forum Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slipknot1 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam, od wczoraj jestem posiadaczem Megane 2 1.6 16v z 2003, mam nadzieje że dzięki Wam dowiem się wiele ciekawych rzeczy o moim nowym nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klata Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam wszystkich, jestem nowym na forum i mam nadzieje że znajdę tu interesujące mnie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi